Päivää arvoisa päiväkirja.
Olen pitänyt pari päivää radiohiljaisuutta keskittyen täysillä elämään kuten huippu-urheilijan kuuluukin. Keskiviikkon oli meitsin 27v syntymäpäivä ja tosi urheilijahan juhlii tietenkin syömällä puolikkaan perhekokoisen pannupitsan kolmella juustolla ja muutamalla muulla täytteellä.
Torstaina eli eilen juhlin onnistunutta työpäivää noin kilon painoisella rullakebabilla. Sanomattikin lienee selvää että liikuntaa en ole edes ajatellut.
Tänään sitten palasin taas kaidalle tielle, livetäkseni siltä viimeistään huomenna. Kävin uimassa kilometrin, ja täytyy sanoa että kyllä teki nasuria. Huomenna lähdetään appiukon, anopin ja vaimon kanssa risteilemään Ruotsiin ja takaisin. Ylensyömisen vaara on enemmän kuin todellinen. Buffettia, meriaamiaista... huh huh. Parasta reisussa tulee kuitenkin olemaan raaka paluu arkeen. Laiva rantautuu Helsinkiin 10.00 maanantaina, ja meitsi on viimeistään yhdeltä jo töissä tanassa kuin peitsi. Oman lisäkuormituksensa viikonloppuun antavat ensi yönä alkavat yu:n MM-kisat, joita meinasin neljältä nousta katsomaan. Onhan ohjelmasssa sentään niinkin suurenmoisia tapahtumia kuin miesten kuulan karsinta ja naisten seitsenottelua. Vaimon tykkäsi etten ole ihan terve.
moi.