No niin. Noilla hohdokkailla sanoillahan aloitetaan kuulemma 99,3% kaikista suomenkielisistä puheista, joten kyllä tämäkin kämänen blogi on syytä varmuuden vuoksi polkaista käyntiin perinteitä kunnioittaen. Tekee heti alkuun hiukkasen mieli selitellä sitä miksi sain edes päähäni tällaista joutavanpäiväisyytenä pitämääni touhua ruveta harrastamaan. Nimittäin. Eräs parhaista puolitutuistani oli saanut päähänsä aloittaa sikspäkki-kampanjan ensi kesään tähdäten, ja minä hölmönä poikana intouduin mukaan moiseen vouhotukseen. Molemmat olemme kuitenkin niin saamattomia vätyksiä, että mitään ei mahan pienentämiseksi tulisi koskaan tehtyä, ellei hommaa olisi tällä tavoin julkisesti retostellut kaiken maailman luettavaksi.
Siinä oli siis puolustuspuheeni tälle julkkisten ja poliitikkojenvöyhötykselle johon nyt olen myös itse langennut. Tästä eteen päin pidän blogiani tuntematta mitään häpeää. Tai sitten en.

Tänäänhän on sunnuntai 12. elokuuta ja kello on noin 10.30 am. Kesämasu 2008 kampanjan lanseerasin kuitenkin pääni sisällä jo perjantaina 10.8. jolloin myös rekisteröidyin tämän blogi-palvelun käyttäjäksi. Aloin tuolloin kirjoittamaan myös ensimmäistä merkintääni, mutta kesken kuumimman tavoitteiden asettelun sain puhelun vaimoltani. Eihän siinä auttanut kun jättää mokomat vöyhötykset unholaan ja lahteä ajamaan kohti Tsadia. Lauantaina ohjelmassa oli ruumiillista työtä järjettömässä kuumuudessa ja sehän sopi minun alkaneeseen projektiini kuin nenä pyllyyn. Purimme vaimon veljen kanssa keittiön Puotilalaisesta 50-luvun kerrostalokolmiosta ja totesimme, että 5 tuuman nauloja oli käytetty keittiökaapistojen kasaamiseen enemmän kuin nykyään käytetään keskiverto omakotitalon rakentamiseen. Teki niin gutaa särkeä kaikki eteensä tuleva ja hikoilla samaan aikaan kuin sika. Illasta kaikki riehumisesta saat hyöty kuitenkin tärveltiin vetämällä umpihyvä kebab ranskalaisilla Puotilan ostarilla ja kotimatkalla vielä haettiin Pyttiksen ABC:ltä karkkia ja suolapähkinöitä. Se siitä päivästä.

Tänään on siis uusi mahdollisuus aloittaa uusi urheilullusempi elämäntapa. Pahalta kuitenkin näytää, sillä kohta olisi tarkoitus suunnata kaupunkiaamiaisen kautta mökille. Mukaan on lähdössä hulluna Wilhelmiä ja ties mitä muuta. Liikunnan puolelta käsittelyyn otetaan (radio suomipopin sairaan ärsyttävän iltapäiväjuontajan käyttämä lauseen aloitus) tänään puiden pilkkomista ja sisävesistö uiskentelua. Ei tästäkään päivästä siis ainakaan kauheasti lisäkiloja pitäisi olla tulossa. Saas nähdä.

Nyt en jaksa kirjoitella enempää tavoitteistani tahi mistään muustakaan, mutta palailen huomenna astialle niiden merkeissä. Tuolta löytyy minut tähän turhuuteen innostanut humu: http://www.sixpack.vuodatus.net/
Katellaan.